PPL(A)/LAPL(A) etäopiskelu teoriakurssi

Suomen Urheiluilmailuopisto järjestää teoriakurssin PPL(A) ja LAPL(A) lupakirjoja varten. Kurssilla opiskellaan monimuoto-opetuksessa vaaditut teoria-aineet moottorilentokoneiden lupakirjaa varten. Kurssilla opiskellaan verkossa n. 2,5 kk ja lisäksi on kaikista oppiaineista Teams-luokkaopetusta. Kurssin voit aloittaa milloin vain.

Hinta

1350€

Kurssin aloitus joustavasti – ilmoittaudu tai kysy lisätietoja.

Ilmoittaudu

Tietoa kurssista

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkkoalustan oppimisympäristössä. Kurssilla suoritetaan harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla. Tällä kurssilla suoritetaan myös rajoitetun radiopuhelimenhoitajan kelpuutukseen liittyvät opinnot.

Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus tietokonelaitteiston ja internet-yhteyden käyttöön koko koulutusjakson ajan sekä sähköpostiosoite.

Kurssi sisältää:
– Tunnukset verkkoalustalle
– Verkkomateriaalit
– Harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla
– HKI-West ilmailukartta ja suunnistuslaskin
– Luokkaopetusjakson
– Todistus

Luokkajaksojen Teams-ajankohdat tästä tai kurssisihteeriltä. Tyypillisesti luokkaopetusta järjestetään kolme jaksoa vuodessa.

Muuta huomioitavaa
Pääsyvaatimus: Hakijan on oltava vähintään 16-vuotias. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus. Verkkotunnus on voimassa 24 kk.

Moottorilennon lajiesittely Suomen Ilmailuliiton verkkosivuilla, katso tästä.

PPL/LAPL (A) teoria niille, joilla on SPL+TMG, hinta 1000 eur. Hinta sis. 5 oppiainetta etäteoriana ja todistuksen. Ota tarvittaessa yhteyttä koulutuspäällikkö Matti Huovialaan. 

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus

Ajankohta

Kurssin aloitus joustavasti. Luokkaopetus Teams alkaen klo 17.00, kts. aikataulu tästä.

Kouluttaja

Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

Vain Suomen Ilmailuliiton jäsenille. Verkkotunnus voimassa 24 kk.

Muuta

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Tarkistamme että olet Suomen Ilmailuliiton jäsen. Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeriltä Mari Lehtinen numerosta 040 8255 922 tai sähköpostilla mari.lehtinen(@)suio.fi