PPL(A)/LAPL(A) etäopiskelu teoriakurssi

Suomen Urheiluilmailuopisto järjestää teoriakurssin PPL(A) ja LAPL(A) lupakirjoja varten. Kurssilla opiskellaan monimuoto-opetuksessa vaaditut teoria-aineet moottorilentokoneiden lupakirjaa varten. Kurssilla opiskellaan verkossa n. 2,5 kk ja lisäksi on yksi viikonloppu lähiopetusta (la - su). Kurssin voit aloittaa milloin vain.

Hinta

1500/1350€

Kurssin aloitus joustavasti – ilmoittaudu tai kysy lisätietoja.

Ilmoittaudu

Tietoa kurssista

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkkoalustan oppimisympäristössä, mutta yhteen lähijaksoon opiskelijan tulee varautua. Kurssilla suoritetaan harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla. Tällä kurssilla suoritetaan myös rajoitetun radiopuhelimenhoitajan kelpuutukseen liittyvät opinnot.

Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus tietokonelaitteiston ja internet-yhteyden käyttöön koko koulutusjakson ajan sekä sähköpostiosoite.

Kurssi sisältää:
– Tunnukset verkkoalustalle
– Verkkomateriaalit
– Harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla
– HKI-West ilmailukartta ja suunnistuslaskin
– Luokkaopetusjakson

Luokkajaksojen ajankohdat selviävät kurssikalenterista tai kurssisihteeriltä. Tyypillisesti luokkaopetusta järjestetään neljä – viisi kertaa vuodessa. Vain yhteen luokkajaksoon (la – su) tarvitsee osallistua.

Muuta huomioitavaa
Pääsyvaatimus: Hakijan on oltava vähintään 16-vuotias. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus.

PPL/LAPL (A) teoria niille, joilla on SPL+TMG, hinta 1000 eur, 5 oppiainetta. Ota tarvittaessa yhteyttä koulutuspäällikkö Matti Huovialaan. 

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus

Ajankohta

Kurssin aloitus joustavasti

Kouluttaja

Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

1500 € (josta Suomen Ilmailuliiton jäsen -150 €)

Muuta

Suomen Ilmailuliiton jäsen saa 150 eur alennuksen kurssihinnasta mikäli on ilmoittautumisen yhteydessä kertonut olevansa SIL-jäsen. Alennusta ei myönnetä takautuvasti eikä  tarjoushinnoista.

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Muista mainita jos olet Suomen Ilmailuliiton jäsen (mahdollinen alennus kurssimaksussa). Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeriltä Mari Lehtinen numerosta 040 8255 922 tai sähköpostilla mari.lehtinen(@)suio.fi