Suomen Urheiluilmailuopisto tiedottaa

Uusi huoltohenkilöstön inhimillisten tekijöiden koulutus alkaa

Opiston ja Traficom:n yhteistyö vahvistuu

Suomen Urheiluilmailuopisto on yhtenä yhteistyökumppanina solminut Traficom:n kanssa sopimuksen Part-66L koekysymysten tuottamisesta mekaanikkolupakirjojen viranomaiskokeita varten. Koekysymysten tuottaminen vahvistaa Opiston ja ilmailuviranomaisen muutenkin toimivaa yhteistyötä sekä parantaa Opiston valmiuksia teknisten kurssien tuottamisessa.

 

Huoltohenkilöstön inhimillisten tekijöiden koulutus

Uutena koulutustuotteena osana valmistautumista Part-66L aikaan Opisto järjestää 18.6.2019 Malmilla Huoltotoiminta ja inhimilliset tekijät-koulutustilaisuuden. Tilaisuus on suunnattu niin itse huoltotyön kanssa tekemisissä oleville kuin kerhojen vastuuhenkilöille.

 

Huoltokurssien kyselytutkimus

Opisto toteutti huhtikuussa SIL:n jäsenkirjeen yhteydessä huoltokoulutukseen liittyvän kyselytutkimuksen. Tutkimuksesta saatiin hyödyllistä tietoa kurssitoiminnan kehittämiseen. Tulokset näkyvät jo tulevalla talvikaudella koulutustarjonnassa. Kiitokset vastaajille.

 

YouTube-kanava

Opiston talvella perustetulle YouTube-kanavalle on tulossa lisää materiaalia. Kanavaa on tarkoitus käyttää ennen kaikkea lento-oppilaita hyödyttävien lyhyiden tietoiskuvideoiden levityskanavana. Ensimmäinen video on valmiina katsottavaksi.

https://www.youtube.com/channel/UC3XV1HSsHOY0frZId_VwAlA

 

Part-SFCL – Purjelennon uudet lupakirjasäädökset

Opisto ja Suomen Ilmailuliiton purjelentotoimikunta valmistelevat yhteistyössä purjelentokouluttajille EASA-koulutusohjelmia ja DTO-organisaatiomallia keväällä 2020 voimaan tulevien purjelentoa koskevien EASA-säädösten käyttöön ottamiseksi mahdollisimman kitkattomasti. Purjelentokouluttajille on syksyllä tulossa myös suuri koulutustilaisuus opettajien ja organisaatioiden saattamiseksi ajan tasalle uusista määräyksistä.

Muita uutisia