Vuoristolentokurssi Espanjassa 2019

Kurssi on suunnattu erityisesti ensi kertaa vuoristo-olosuhteisiin suuntaaville lentäjille. Santa Cilian kenttä tarjoaa monipuolisen maaston vuoristolentokoulutukseen.

Hinta

740€

Osallistujille ei ole erityisiä kokemusvaatimuksia, yksilöllisten edellytysten mukaan edetään.

Ilmoittaudu

Tietoa kurssista

Espanjan vuoristolentokurssi järjestetään taas keväällä 2019.

Kurssilla tavoitteena on opettaa perusasioita purjelentokoneella vuoristossa lentämisestä. Opiston suomalaiset opettajat helpottavat osallistumista ja oppimista.  Osallistujille ei ole erityisiä kokemusvaatimuksia, yksilöllisten edellytysten mukaan edetään.

Kurssi on suunnattu erityisesti ensi kertaa vuoristo-olosuhteisiin suuntaaville lentäjille. Santa Cilian kenttä tarjoaa monipuolisen maaston vuoristolentokoulutukseen. Toki kokeneemmatkin ovat tervetulleita.

 

 

Koulutuspaikka

Santa Cilia (LECI)

Jaca, Espanja

Ajankohta

30.3. – 6.4.2019 (8 lentopäivää)

Kouluttaja

Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

740€ Hinta sis. opetuksen, oppimateriaalin verkossa, paikallisen jäsenmaksun, lentokaluston varausmaksun.

Muuta

Ilmoittautuminen 17.2.2019 mennessä.

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Saat viestistä kopion myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muista mainita jos olet Suomen Ilmailuliiton jäsen (mahdollinen alennus kurssimaksussa). Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeri Mari Lehtiseltä, numerosta 040 8255 922 tai mari.lehtinen(@)suio.fi