Vuoristolentokurssi Espanjassa 2022

Kurssi on suunnattu erityisesti ensi kertaa vuoristo-olosuhteisiin suuntaaville lentäjille. Santa Cilian kenttä tarjoaa monipuolisen maaston vuoristolentokoulutukseen.

Hinta

765€

Osallistujille ei ole erityisiä kokemusvaatimuksia, yksilöllisten edellytysten mukaan edetään.

Ilmoittaudu

Tietoa kurssista

Espanjan vuoristolentokurssi järjestetään taas keväällä 2022.

Kurssilla tavoitteena on opettaa perusasioita purjelentokoneella vuoristossa lentämisestä. Opiston suomalaiset opettajat helpottavat osallistumista ja oppimista.  Osallistujille ei ole erityisiä kokemusvaatimuksia, yksilöllisten edellytysten mukaan edetään.

Kurssi on suunnattu erityisesti ensi kertaa vuoristo-olosuhteisiin suuntaaville lentäjille, 6 oppilaspaikkaa. Santa Cilian kenttä tarjoaa monipuolisen maaston vuoristolentokoulutukseen. Toki kokeneemmatkin ovat tervetulleita.

6 kurssipaikan lisäksi leirille voidaan ottaa enintään 3 henkilöä lupakirjan uusimistarkoituksessa tai vastaavassa roolissa 1 – 5 päivän ajaksi. Näille oppilaille voidaan lentää koululentoja varsinaisen vuoristokoulutuksen ulkopuolella (aamulla tai illalla).

Tiedustelut koulutuspäällikkö Matti Huovialalle.

Hinta 765 eur sis. opetuksen, oppimateriaalin verkossa, paikallisen jäsenmaksun, lentokaluston varausmaksun. 200 eur varausmaksu peritään kun kurssin minimimäärä toteutuu. Loput veloitetaan noin 2 vk ennen leiriä. Varausmaksu palautetaan jos leiri peruuntuu (COVID tai muu syy).

 

Koulutuspaikka

Santa Cilia (LECI) Jaca, Espanja

Ajankohta

27.3. – 2.4.2022

Kouluttaja

Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

765 eur, josta 200 eur varausmaksu

Muuta

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua.  Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeri Mari Lehtiseltä, numerosta 040 8255 922 tai mari.lehtinen(@)suio.fi