Ultrakevytlennon verkkoteoriakurssin lähijaksot

Tällä lähijaksolla voi suorittaa ultrakevytlennon verkkoteorian lähijakso opinnot (la - su), myös rajoitetun radiopuhelimenhoitajan kelpuutuskurssilaisille (vain la, 1 pv).

Lähijakso

La - Su

Ilmoittaudu tai kysy lisätietoja.

Ilmoittaudu

Tietoa kurssista

Kurssin lähijakso
Lähijaksolla suoritetaan ilmailun radiopuhelinliikenteen puheharjoituksia ja kaikkien aineiden sähköiset osaamiskokeet (kokeita voi myös sovitusti suorittaa jo ennakkoon tai lähijakson jälkeen). Lähijakson paikka täsmentyy kurssilaisten sijainnin mukaan kurssin aikana.

Lähijaksolle osallistumisen edellytys on että kaikki verkkotehtävät on hyväksytysti suoritettu määräaikaan mennessä (ennen lähijaksoa) sekä kaikki oppiaineet on luettu. Ota mukaan kannettava tietokone/ipad/tablet tms. jos mahdollista sekä henkilötodistus henkilöllisyyden tarkastamista varten!

Yksinlentoon vaadittavia kokeita voi käydä erikseen tekemässä Malmilla (myös muut paikat ovat mahdollisia) kun sopii ajan Matti Huovialan kanssa puh. 040 8255 255 tai matti@suio.fi

Lähijakson alustava ohjelma
(radiopuhelinkurssilaisia koskee vain lauantain ohjelma ja kaksi ensimmäistä koetta)
Päivä 1
10.00 – 15.00 radiopuhelinliikenne harjoituksia
15.00 – 18.00 kokeet:
radio- ja viestivälinetekniikka
radiopuhelinliikennettä koskevat säädökset
radiopuhelinliikenne suullinen koe
ohjausoppi
aerodynamiikka
ilmailun säädökset

Päivä 2
9.00 – 10.00 kerrataan
10.00 – 16.00 loput kokeet

Mukaan voi varata henkilöllisyystodistuksen sekä tietokoneen lisäksi säähaitarin (sääpalvelu), suunnistuslaskin, viivain ja ilmailukartta. Myös juotavaa ja pientä evästä saa olla mukana. Muista ilmoittautua lähijaksolle!

Koulutuspaikka

Malmin lentoasema tai vaihtuva paikka

Ajankohta

kts. yllä tai kysy kurssisihteeriltä

 

 

Kouluttaja

Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

Lähiopetus sis. verkkoteoriakurssin hintaan

Muuta

Muista ilmoittautua lähijaksolle!

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua luokkajaksolle tällä lomakkeella. Muista kertoa mihin ajankohtaan toivot osallistuvasi. Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeriltä Mari Lehtinen numerosta 040 8255 922 tai sähköpostilla mari.lehtinen(@)suio.fi