Purjelennon taitolentokurssi, Kauhava

Purjetaitolennon perus- ja jatkokurssi järjestetään Kauhavalla. Kurssin tavoitteena on saavuttaa perusliikkeiden itsenäiseen harjoitteluun tarvittava taitotaso.

Kesällä

2022

Tietoa kurssista

Purjelennon taitolentokurssi järjestetään (perus- ja jatkokurssi) Kauhavalla  + varapäivä yhteistyössä Ilmasotakoulun lentokerhon kanssa.

Kurssin tavoitteena on saavuttaa perusliikkeiden itsenäiseen harjoitteluun tarvittava taitotaso ja se on suunnattu oppilaille, joilla ei ole aiempaa taitolentokokemusta tai on hieman kokemusta tavallisimpien liikkeiden (esimerkiksi silmukan ja pystykäännöksen) lentämisestä.

Opettajina toimivat Jukka Pelto-aho ja Petri Mikkilä. Peruskurssin hinta on x eur + lennot 7-10 kpl * X eur/kpl (ei sis. majoitusta, matkoja eikä ruokailuja). Jatkokurssin hinta on x eur + lennot X eur/kpl.

Kurssin max osallistujamäärä 7 henkilöä ja kurssilaisen max paino 100 kg.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ja kurssin peruuttamiseen, mikäli riittävää määrää ilmoittautumisia ei tule viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Koulutuspaikka

Kauhavan lentokenttä

Ajankohta

Suunnitteilla kesä 2022

Kouluttajat

Jukka Pelto-aho ja Petri Mikkilä. Lisätietoja Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

Peruskurssin hinta on x eur + lennot 7-10 kpl * 80 eur/kpl (ei sis. majoitusta, matkoja eikä ruokailuja). Jatkokurssin hinta on x eur + lennot 80 eur/kpl.

Muuta

Kurssilaisen max paino 100 kg.

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Saat viestistä kopion myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeri Mari Lehtiseltä, numerosta 040 8255 922 tai mari.lehtinen(@)suio.fi