Purjelennon taitolentokurssi, Kauhava

Purjetaitolennon perus- ja jatkokurssi järjestetään Kauhavalla. Kurssin tavoitteena on saavuttaa perusliikkeiden itsenäiseen harjoitteluun tarvittava taitotaso.

Taitolentokurssi
16. - 21.7.2022

Tietoa kurssista

Purjelennon taitolentokurssi järjestetään (perus- ja jatkokurssi) Kauhavalla yhteistyössä Ilmasotakoulun lentokerhon kanssa.

Kurssin tavoitteena on saavuttaa perusliikkeiden itsenäiseen harjoitteluun tarvittava taitotaso ja se on suunnattu oppilaille, joilla ei ole aiempaa taitolentokokemusta tai on hieman kokemusta tavallisimpien liikkeiden (esimerkiksi silmukan ja pystykäännöksen) lentämisestä.

Opettajina toimivat Jukka Pelto-aho ja x. Peruskurssin hinta on x eur + lennot 7-10 kpl * X eur/kpl (ei sis. majoitusta, matkoja eikä ruokailuja). Jatkokurssin hinta on x eur + lennot X eur/kpl.

Kurssin max osallistujamäärä 5 henkilöä ja kurssilaisen max paino 100 kg.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ja kurssin peruuttamiseen, mikäli riittävää määrää ilmoittautumisia ei tule viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Koulutuspaikka

Kauhavan lentokenttä

Ajankohta

Peruskurssi 16. – 17.7.2022

Jatkokurssi 16. – 21.7.2022

Kouluttajat

Jukka Pelto-aho. Lisätietoja Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

Peruskurssin hinta on x eur + lennot 7-10 kpl * x eur/kpl (ei sis. majoitusta, matkoja eikä ruokailuja). Jatkokurssin hinta on x eur + lennot x eur/kpl.

Muuta

Kurssilaisen max paino 100 kg. Viisi ensimmäistä mahtuu mukaan.

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Saat viestistä kopion myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeri Mari Lehtiseltä, numerosta 040 8255 922 tai mari.lehtinen(@)suio.fi