Purjelennon taitolentokurssi

Suunnitteilla 2024

Purjetaitolennon perus- ja jatkokurssi suunnitteilla kesälle 2024. Kurssin tavoitteena on saavuttaa perusliikkeiden itsenäiseen harjoitteluun tarvittava taitotaso.

Taitolentokurssi
2024 suunnitteilla

Tietoa kurssista

Purjelennon taitolentokurssi kesälle 2024 suunnitteilla (perus- ja jatkokurssi).

Kurssin tavoitteena on saavuttaa perusliikkeiden itsenäiseen harjoitteluun tarvittava taitotaso ja se on suunnattu oppilaille, joilla ei ole aiempaa taitolentokokemusta tai on hieman kokemusta tavallisimpien liikkeiden (esimerkiksi silmukan ja pystykäännöksen) lentämisestä.

Opettajana toimii Jukka Pelto-aho. Peruskurssin hinta on x eur + lennot 4 kpl * x eur/kpl. Jatkokurssin hinta on x eur + lennot x eur/kpl  (20 lentoa tai 5 h). Hinnat ei sis. majoitusta, matkoja eikä ruokailuja.

Kurssin max osallistujamäärä 5 henkilöä ja kurssilaisen max paino 100 kg.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ja kurssin peruuttamiseen, mikäli riittävää määrää (4) ilmoittautumisia ei tule viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Koulutuspaikka

Avoin

Ajankohta

kesälle 2024

Kouluttajat

Jukka Pelto-aho. Lisätietoja Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

Kun paikka ja aika selvillä

Muuta

Kurssilaisen max paino 100 kg. Viisi ensimmäistä mahtuu mukaan ja neljälle kurssi järjestetään.

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Saat viestistä kopion myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeri Mari Lehtiseltä, numerosta 040 8255 922 tai mari.lehtinen(@)suio.fi