Rotax-moottorin huoltajakurssi

Rotax-huoltajakurssi on tarkoitettu pääasiassa Rotax 912-moottorien huoltojen kanssa tekemisissä oleville harrastajille.

Rotax-moottorin huoltajakurssi

240€

Ilmoittaudu tai kysy lisätietoja

Ilmoittaudu

Tietoa kurssista

Kurssi järjestetään Vesivehmaan lentokentällä, alkaen lauantaina kello 10.00. Kurssin kouluttajana toimii Pertti Lehtinen (Aerotecno Oy). Kurssille otetaan enintään 14 henkilöä. Kaksipäiväisellä kurssilla on teoriaosuus ja käytännön harjoituksiin painottuva osuus.

Koulutuspaikkana ovat Vesivehmaan lentokentällä (luokkatila ja Aerotecno:n huoltohalli) olevat tilat. Kannettava tietokone kannattaa varata mukaan sekä varusteet huoltotyötä varten.

Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen, mikäli riittävää määrää ilmoittautumisia ei tule viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Koulutuspaikka

Vesivehmaa

Ajankohta

16. – 17.3.2019 alk. La klo 10.00

Kouluttaja

Pertti Lehtinen. Lisätietoja kurssista Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

240€ (ei sisällä majoitusta, matkoja eikä ruokailuja).

Muuta

Ilmoittautuminen 3.3.2019 mennessä

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Saat viestistä kopion myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muista mainita jos olet Suomen Ilmailuliiton jäsen (mahdollinen alennus kurssimaksussa). Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeriltä Mari Lehtinen numerosta 040 8255 922 tai sähköpostilla mari.lehtinen(@)suio.fi