Purjelennon verkkoteoriakurssi

Teoriakurssi pitää sisällään opiskelujakson Internetissä, lähijakson (la-su) sekä teoriakokeet. Loppukokeet suoritetaan pääsääntöisesti lähijakson aikana. Kurssin voit aloittaa vaikka heti. Verkko-opiskelun suositeltu kesto 2,5 kk.

Hinta

450€

Kurssin aloitus joustavasti – ilmoittaudu tai kysy lisätietoja.

Ilmoittaudu

Tietoa kurssista

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkkoalustan oppimisympäristössä, mutta yhteen lähijaksoon opiskelijan tulee varautua. Kurssilla suoritetaan lukemisen lisäksi mm. harjoitustehtäviä ja -kokeita verkko-alustalla. Kurssilla suoritetaan myös rajoitetun radiopuhelimenhoitajan kelpuutukseen liittyvät opinnot. Hyväksytysti suoritetut radiopuhelinopinnot mahdollistavat suomenkielisen käyttäjän luvan hakemista Trafilta. Huom!Myönnetty (TraFi) radiopuhelimenhoitajan kelpuutus on pysyvästi voimassa.

Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus tietokonelaitteiston ja internet-yhteyden käyttöön koko koulutusjakson ajan sekä sähköpostiosoite.

Teoriakurssin suorituksen jälkeen oppilas saa todistuksen. Todistus on voimassa 2 vuotta. Purjelennon verkkoteoriat suoritettuasi voit hakeutua mihin tahansa suomalaiseen purjelentokerhoon lentämään purjelentokurssia. Voit myös suorittaa kurssin menemättä lento-osalle. Teoriakurssilta saat paljon oppia lentämisestä sekä siihen liittyvistä asioista ja saat erityispotkua esim. virtuaalilentämiseen!

Kurssi sisältää:

  • Tunnukset verkkoalustalle
  • Harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla
  • Ilmailukartta HKI-WEST
  • Lähijakso-opinnot
  • Loppukokeiden suorituksen
  • Todistus

Kurssin lähijakso

Lähijaksolla suoritetaan ilmailun radiopuhelinliikenteen puheharjoituksia ja kaikkien aineiden osaamiskokeet. Lähijakson paikka täsmentyy kurssilaisten sijainnin mukaan kurssin aikana. Katso ajat ja paikat kurssikalenterista tai kysy kurssisihteeriltä.

Lahjaksi!

Osta kurssi lahjaksi ilmailusta kiinnostuneelle! Kurssi on oivallinen valmistujaislahja, syntymäpäivälahja tai muuten vain erityinen tapa ilahduttaa.

Maksettuasi kurssin lähetämme sinulle tai haluamallesi henkilölle lahjakortin. Lahjan saaja valitsee itselleen sopivan kurssin aloitusajan.

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus

Ajankohta

Kurssin aloitus joustavasti

Kouluttaja

Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

450€

Muuta

Suomen Ilmailuliiton jäsen saa 50 eur alennuksen kurssihinnasta mikäli on ilmoittautumisen yhteydessä kertonut olevansa SIL-jäsen. Alennusta ei myönnetä takautuvasti.

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Saat viestistä kopion myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muista mainita jos olet Suomen Ilmailuliiton jäsen (mahdollinen alennus kurssimaksussa). Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeriltä Mari Lehtinen numerosta 040 8255 922 tai sähköpostilla mari.lehtinen(@)suio.fi