Purjelennon verkkoteoriakurssi

Purje- ja moottoripurjelentokulutus vuonna 2020, Osa-SFCL:n voimaantulo. Oppilaita voidaan ottaa näihin koulutuksiin 16.6.2020 asti.

Hinta

450€

Kurssin aloitus joustavasti – ilmoittaudu tai kysy lisätietoja.

Ilmoittaudu

Tietoa kurssista

Purje- ja moottoripurjelentokolutus vuonna 2020, Osa-SFCL:n voimaantulo

Oppilaita voidaan ottaa näihin koulutuksiin 16.6.2020 asti, teoriat suosittelemme saattamaan valmiiksi 8.12.2020 mennessä.

Tuon päivämäärän jälkeen oppilaille saattaa tulla joitain lisävaatimuksia, esimerkiksi osallistuminen viranomaiskokeisiin teoriaopintojen osalta. Tämä ei vielä ole varmaa.

Jos opiskelu on kesken vielä tuon päivämäärän aikaan siirtää Opisto oppilaat ilman lisämaksua uudelle, SFCL:n mukaiselle kurssille. Opinnot kuitenkin tullaan lukemaan hyväksi eli uudelleen ei joudu kurssille.

Oppilas kuitenkin vastaa itse mahdollisista muista kuluista.

PPL/LAPL(A), UPL ja APL koulutukseen määräaika ei vaikuta.

Opiston kurssilaiset saavat jatkaa opiskeluaan tämänkin jälkeen EASA-säädösten mukaisella kurssilla ilman lisämaksua mutta opisto ei vastaa mahdollisista viranomaismaksuista (viranomaiskokeet).

Kurssi pitää sisällään opiskelujakson Internetissä, lähijakson (la-su) sekä teoriakokeet. Loppukokeet suoritetaan pääsääntöisesti lähijakson aikana. Kurssin voit aloittaa vaikka heti. Verkko-opiskelun suositeltu kesto 2,5 kk.

Kurssilla suoritetaan lukemisen lisäksi mm. harjoitustehtäviä ja -kokeita verkko-alustalla. Kurssilla suoritetaan myös rajoitetun radiopuhelimenhoitajan kelpuutukseen liittyvät opinnot. Hyväksytysti suoritetut radiopuhelinopinnot mahdollistavat suomenkielisen käyttäjän luvan hakemista Traficomlta. Huom! Myönnetty (TraFicom) radiopuhelimenhoitajan kelpuutus on pysyvästi voimassa.

Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus tietokonelaitteiston ja internet-yhteyden käyttöön koko koulutusjakson ajan sekä sähköpostiosoite.

Teoriakurssin suorituksen jälkeen oppilas saa todistuksen. Todistus on voimassa 2 vuotta. Purjelennon verkkoteoriat suoritettuasi voit hakeutua mihin tahansa suomalaiseen purjelentokerhoon lentämään purjelentokurssia. Voit myös suorittaa kurssin menemättä lento-osalle. Teoriakurssilta saat paljon oppia lentämisestä sekä siihen liittyvistä asioista ja saat erityispotkua esim. virtuaalilentämiseen!

Kurssi sisältää:

  • Tunnukset verkkoalustalle
  • Harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla
  • Ilmailukartta HKI-WEST
  • Lähijakso-opinnot
  • Loppukokeiden suorituksen
  • Todistus

Kurssin lähijakso

Lähijaksolla suoritetaan ilmailun radiopuhelinliikenteen puheharjoituksia ja kaikkien aineiden osaamiskokeet. Lähijakson paikka täsmentyy kurssilaisten sijainnin mukaan kurssin aikana. Katso ajat ja paikat kurssikalenterista tai kysy kurssisihteeriltä.

Lahjaksi!

Osta kurssi lahjaksi ilmailusta kiinnostuneelle! Kurssi on oivallinen valmistujaislahja, syntymäpäivälahja tai muuten vain erityinen tapa ilahduttaa.

Maksettuasi kurssin lähetämme sinulle tai haluamallesi henkilölle lahjakortin. Lahjan saaja valitsee itselleen sopivan kurssin aloitusajan.

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus

Ajankohta

Aloitus 16.6.2020 mennessä tai vuoden 2021 alussa.

Kouluttaja

Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

450€

Muuta

Suomen Ilmailuliiton jäsen saa 50 eur alennuksen kurssihinnasta mikäli on ilmoittautumisen yhteydessä kertonut olevansa SIL-jäsen. Alennusta ei myönnetä takautuvasti eikä tarjoushinnoista.

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Saat viestistä kopion myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muista mainita jos olet Suomen Ilmailuliiton jäsen (mahdollinen alennus kurssimaksussa). Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeriltä Mari Lehtinen numerosta 040 8255 922 tai sähköpostilla mari.lehtinen(@)suio.fi