Purje- ja moottoripurjelennon verkkoteoriakurssi

Purje- ja moottoripurjelentokoulutus verkkoteoriakurssit EASA:n Part-SFCL säädösten mukaisesti alkavat helmikuussa 2021.

Hinta

540€

Kurssin aloitus joustavasti – ilmoittaudu tai kysy lisätietoja.

Ilmoittaudu

Tietoa kurssista

Purje- ja moottoripurjelennon teoriakurssit alkavat  jälleen helmikuussa 2021. Kursseilla on kokonaan uusi koulutusohjelma eurooppalaisten purjelentomääräysten mukaisesti. Kurssiin kuuluu myös luokkaopetusta kaikista oppiaiheista.

Kurssilla suoritetaan lukemisen lisäksi mm. harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla. Kurssiin sisältyy myös ilmailuradiopuhelimen käyttöön liittyvä koulutus.

Kurssi pitää sisällään opiskelujakson Internetissä, lähijakson (la-su) sekä kouluttajan teoriakokeet. Nämä kokeet suoritetaan pääsääntöisesti lähijakson aikana. Kurssin voit aloittaa milloin vain. Verkko-opiskelun suositeltu kesto on noin 2,5 kk.

Koulutuksen jälkeen oppilaan tulee suorittaa erikseen (maksulliset) viranomaiskokeet ennen lupakirjaan oikeuttavaa lentokoetta.

Opistolla aikaisemmin verkkokurssin aloittaneet kurssilaiset saavat jatkaa opiskeluaan EASA-säädösten mukaisella kurssilla ilman lisämaksua mutta Opisto ei vastaa mahdollisista viranomaismaksuista (viranomaiskokeet).

Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus tietokonelaitteiston ja internet-yhteyden käyttöön koko koulutusjakson ajan sekä sähköpostiosoite.

Teoriakurssin suorituksen jälkeen oppilas saa todistuksen. Todistus on voimassa 2 vuotta. Purjelennon verkkoteoriat suoritettuasi voit hakeutua mihin tahansa suomalaiseen purjelentokerhoon lentämään purjelentokurssia. Voit myös suorittaa kurssin menemättä lento-osalle. Teoriakurssilta saat paljon oppia lentämisestä sekä siihen liittyvistä asioista ja saat erityispotkua esim. virtuaalilentämiseen!

Kurssi sisältää:

  • Tunnukset verkkoalustalle
  • Harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla
  • Ilmailukartta HKI-WEST
  • Lähijakso-opinnot
  • Kouluttajan teoriakokeet
  • Todistus

Kurssin lähijakso SPL

Lähijaksolla suoritetaan ilmailun radiopuhelinliikenteen puheharjoituksia ja kaikkien aineiden oppitunteja sekä teoriakokeet. Lähijakson paikka täsmentyy kurssilaisten sijainnin mukaan kurssin aikana. Katso ajat ja paikat kurssikalenterista tai kysy kurssisihteeriltä.

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus

Ajankohta

Helmikuusta 2021 alkaen

Kouluttaja

Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

540 eur

Muuta

Suomen Ilmailuliiton jäsen saa 50 eur alennuksen kurssihinnasta mikäli on ilmoittautumisen yhteydessä kertonut olevansa SIL-jäsen. Alennusta ei myönnetä takautuvasti eikä tarjoushinnoista.

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Muista mainita jos olet Suomen Ilmailuliiton jäsen (mahdollinen alennus kurssimaksussa). Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeriltä Mari Lehtinen numerosta 040 8255 922 tai sähköpostilla mari.lehtinen(@)suio.fi