Purje- ja moottoripurjelennon etäteoriakurssi

Purje- ja moottoripurjelentokoulutus EASA:n Part-SFCL säädösten mukaisesti

Hinta

650/550 €

Kurssin aloitus joustavasti – ilmoittaudu tai kysy lisätietoja.

Ilmoittaudu

Tietoa kurssista

Purjelennon teoriakurssille ilmoittautuminen on avoinna. Kurssilla on kokonaan uusi koulutusohjelma eurooppalaisten purjelentomääräysten mukaisesti. Kurssiin kuuluu myös luokkaopetusta kaikista oppiaineista.

Kurssilla suoritetaan lukemisen lisäksi mm. harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla. Kurssiin sisältyy myös ilmailuradiopuhelimen käyttöön liittyvä koulutus.

Kurssi pitää sisällään opiskelujakson internetissä, lähijakson (la-su) sekä kouluttajan teoriakokeet. Nämä kokeet suoritetaan pääsääntöisesti lähijakson aikana. Kurssin voit aloittaa milloin vain. Verkko-opiskelun suositeltu kesto on noin 2,5 kk.

Koulutuksen jälkeen oppilaan tulee suorittaa erikseen (maksulliset – ei sis. kurssihintaan) viranomaiskokeet ennen lupakirjaan oikeuttavaa lentokoetta.

Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus tietokonelaitteiston ja internet-yhteyden käyttöön koko koulutusjakson ajan sekä sähköpostiosoite.

Muuta huomioitavaa
Ikävaatimus kurssille on 15 vuotta. Alle 18-vuotiailta vaaditaan Huoltajan-suostumus.

Teoriakurssin suorituksen jälkeen oppilas saa todistuksen joka on suositus viranomaisen kokeeseen.

Kurssi sisältää:

  • Tunnukset verkkoalustalle
  • Harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla
  • HKI-WEST ilmailukartta ja suunnistuslaskin sekä viivain
  • Lähijakso-opinnot
  • Kouluttajan teoriakokeet
  • Todistus/suositus viranomaisen kokeisiin

Kurssin lähijakso SPL

Lähijaksolla suoritetaan ilmailun radiopuhelinliikenteen puheharjoituksia ja kaikkien aineiden oppitunteja sekä teoriakokeet. Lähijakson paikka täsmentyy kurssilaisten sijainnin mukaan kurssin aikana. Katso ajat ja paikat kurssikalenterista tai kysy kurssisihteeriltä.

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus

Ajankohta

Jatkuvasti

Kouluttaja

Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

650 € (josta Suomen Ilmailuliiton jäsen -100 €)

Muuta

Suomen Ilmailuliiton jäsen saa 100 eur alennuksen kurssihinnasta mikäli on ilmoittautumisen yhteydessä kertonut olevansa SIL-jäsen. Alennusta ei myönnetä takautuvasti eikä tarjoushinnoista.

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Muista mainita jos olet Suomen Ilmailuliiton jäsen (mahdollinen alennus kurssimaksussa). Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeriltä Mari Lehtinen numerosta 040 8255 922 tai sähköpostilla mari.lehtinen(@)suio.fi