PPL/LAPL(H) etäteoriakurssi

Suomen Urheiluilmailuopisto järjestää teoriakurssin PPL/LAPL(H) lupakirjoja varten. Kurssilla opiskellaan monimuoto-opetuksessa vaaditut teoria-aineet helikopterilupakirjaa varten. Kurssilla opiskellaan verkossa n. 2,5 kk ja lisäksi on yksi viikonloppu lähiopetusta (la - su). Kurssin voit aloittaa milloin vain. Kurssi tulee suorittaa 12 kk kuluessa aloittamisesta.

Hinta

2800€

Kurssin aloitus joustavasti – ilmoittaudu tai kysy lisätietoja.

Ilmoittaudu

Tietoa kurssista

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkkoalustan oppimisympäristössä, mutta yhteen lähijaksoon opiskelijan tulee varautua. Kurssilla suoritetaan harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla.

Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus tietokonelaitteiston ja internet-yhteyden käyttöön koko koulutusjakson ajan sekä sähköpostiosoite.

Oppilaan tulee omata suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen taito. Osa kurssimateriaalista on englanninkielisessä oppikirjassa. Kurssin kouluttaja ja harjoitus- sekä koetehtävät ovat suomenkielisiä.

Kurssi sisältää:
– Tunnukset verkkoalustalle
– Verkkomateriaalit
– Oppikirjan (englanninkielinen)
– Harjoitustehtäviä ja -kokeita verkkoalustalla
– HKI-West ilmailukartta ja suunnistuslaskin
– Luokkaopetusjakson
– Todistus

Luokkajaksojen ajankohdat selviävät kurssikalenterista tai kurssisihteeriltä. Tyypillisesti luokkaopetusta järjestetään 2 – 3 kertaa vuodessa. Vain yhteen luokkajaksoon tarvitsee osallistua.

Muuta huomioitavaa
Pääsyvaatimus: Hakijan on oltava vähintään 16-vuotias. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus.

PPL/LAPL(H) teoria niille, joilla on jokin EASA-lupakirja, hinta 2200 eur. Hinta sis. 5 oppiainetta etäteoriana ja oppikirja sekä todistus. Ota tarvittaessa yhteyttä koulutuspäällikkö Matti Huovialaan. 

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus, lähiopetus (la-su)

Ajankohta

Kurssin aloitus joustavasti, alkaen 15.1.2022

Kouluttaja

Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

2800€ ja EASA-lupakirjalaiselle 2200€

Muuta

Kurssi tulee suorittaa 12 kk kuluessa aloittamisesta.

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeriltä Mari Lehtinen numerosta 040 8255 922 tai sähköpostilla mari.lehtinen(@)suio.fi