Purjelennonopettajien koulutusseminaari

Suomen Urheiluilmailuopisto ja purjelentotoimikunta järjestävät yhdessä purjelennonopettajille suunnatun kertauskoulutuksen uusista säädöksistä.

Maksuton Purjelennonopettajien koulutusseminaari

Tietoa kurssista

Uusien eurooppalaisten purjelennon lupakirja- ja koulutusvaatimusten tullessa voimaan keväällä 2020 on opettajien tarpeen perehtyä sekä uusiin säädöksiin että koulutusohjelmiin. Urheiluilmailuopisto ja purjelentotoimikunta järjestävät yhdessä purjelennonopettajille suunnatun kertauskoulutuksen uusista säädöksistä.

Tilaisuudessa on myös tietoa DTO-koulutusorganisaatioiden perustamisesta sekä koulutusyhteistyöstä Opiston hyväksynnän alla.

Paikalla voidaan myös jatkaa lennonopettajakelpuutusten voimassaoloa sekä lentää tarkastuslentoja kelpuutuksien jatkamista varten (säävaraus). Huomioi jatkamisen edellytykset!

Part-FCL:n vaatimuksen mukaisesta kertausseminaarista vastaa BSA.

Jos tarvitset tarkastuslentoa opettajakelpuutuksen jatkamiseksi, ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lauantaina 28.9. ohjelma klo 10-17, sunnuntaina 29.9.  klo 10-15 (alustava). Tilaisuus on osallistujille maksuton. Mahdolliset tarkastuslennot Räyskälän normaaleilla hinausmaksuilla.

Lauantai-iltana Räyskälässä on kauden päättäjäiset, katso tarkemmin Räyskälä-Säätiön kotisivuilta.

 

Koulutuspaikka

Räyskälä, SIL-luokka

Ajankohta

Lauantaina 28.9. ohjelma klo 10-17, sunnuntaina 29.9. klo 10-15 (alustava).

Kouluttaja

Matti Huoviala , puh. 040 8255 255, matti.huoviala(@)suio.fi

Hinta

Osallistujille maksuton

Muuta

Muista ilmoittautua!

Ilmoittautuminen kurssille

Voit ilmoittautua kurssille tällä lomakkeella. Lähetä meille yhteystietosi sekä mihin koulutukseen tai tapahtumaan haluat ilmoittautua. Lisätietoja ilmoittautumiseen saat kurssisihteeri Mari Lehtiseltä, numerosta 040 8255 922 tai mari.lehtinen(@)suio.fi